Uzaktan Anatomi Eğitimi

Uzaktan anatomi eğitimini değerlendiren ESOGÜ Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Abdullah Ortadeveci, pandeminin yüz yüze eğitimin önemi ve değerini ortaya çıkaran bir süreç olarak yorumlanabileceğini belirtiyor.

Plazmalanmış Su COVID-19’dan Koruyabilir!

Üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Tamer Akan, ESOGÜ laboratuvarında ürettikleri plazmalanmış suyun başta COVID-19 virüsü olmak üzere pek çok bakteriyi yok edebileceğini söylüyor.

Kuraklık, Sulama ve Su Tasarrufu

Tarımsal yapılar ve sulama üzerine çalışan ESOGÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Ersoy Yıldırım, yeni sulama sistemlerinin acilen hayata geçirilmesi gerektiğini söylüyor.

COVID-19 Psikolojik Rahatsızlıkları Artırıyor!

Üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Gülcan Kalender Güleç, virüsün psikolojik rahatsızlıkların oluşmasına, var olanların da ilerlemesine neden olduğunu belirterek son bir senede depresyon ve anksiyete bozukluklarının artış gösterdiğini söylüyor.

Yükleniyor…

Bir yanlışlık oldu. Lütfen sayfayı yenileyin ve/veya tekrar deneyin.